Tvätt av kundvagnar & kundkorgar

Efter stor efterfrågan har vi också börjat tvätta kundvagnar/kundkorgar till butiker i Skåne. Ca 60 kundvagnar och 100 korgar tvättas åt gången i 12 minuter i ett slutet system med 70 grader varmt vatten. Via denna tvättning dödas alla bakterier och avlägsnar all smuts.

Välkommen till Kärltvätt i Malmö

Kundvagnarna och kundkorgarna i din butik är bland det första dina kunder kommer i kontakt med. Med vår expertis erbjuder vi en unik kundvagnstvätt och tvätt av kundkorgar i Malmö. Vi förstår vikten av att skapa en ren och säker miljö för både kunder och personal där kundvagnar och kundkorgarna är rena och fungerar som de ska.

Varför välja vår kundvagnstvätt?

Genom vår teknik erbjuder vi en effektiv tvätt som dödar alla bakterier och avlägsnar smuts. Varje tvätt sker i ett slutet system med 70 grader varmt vatten och tar enbart 12 minuter. Upp till 60 kundvagnar och 100 kundkorgar kan tvättas åt gången. Så när det kommer till att tvätta kundkorgar och kundvagnar, skiljer vi oss från andra företag i branschen.

Produkter och metoder vi använder vid kundvagnstvätt

De produkter vi använder vid rengöring av kundvagnar och kundkorgar är av högsta kvalitet. Vi använder endast de mest effektiva och säkra produkterna som finns på marknaden. När det gäller att använda rätt verktyg och teknik för att tvätta kundkorgar, är vi ledande inom branschen. Vill du veta mer om vilka produkter vi använder?

Fördelar med att tvätta dina kundvagnar hos oss

Förutom den uppenbara hygienfördelen, får din butik också en mer professionell image när kundvagnarna och kundkorgarna är rena och välunderhållna. En ren butik skapar förtroende hos kunderna.

Varför är Kärltvätt Malmö det bästa valet?

Vi är inte bara ett företag som erbjuder kundvagnstvätt. Vi är ett företag som bryr sig om våra kunders behov och strävar efter att erbjuda den bästa servicen möjlig. Vi har därför efter stor efterfrågan även börjat tvätta kundvagnar och kundkorgar för butiker i Skåne. Det visar att vi lyssnar på våra kunder och strävar efter att ständigt förbättra och erbjuda mer. Dessutom, genom att använda våra tjänster, bidrar du också till en renare och hälsosammare shoppingmiljö för alla.

Tvätt av kundvagnar och kundkorgar

Läs mer om våra andra tjänster

På Kärltvätt Malmö erbjuder vi mer än bara kundvagnstvätt. Vårt utbud av tjänster är designat för att på ett effektivt och miljövänligt sätt rengöra olika typer av kärl. Varje tjänst siktar på högsta komfort och kvalitet för din verksamhet.

Vill du veta mer? Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information om våra omfattande tjänster. Vi ser fram emot att bli din lokala specialist inom kärltvätt i Malmö och visa hur vi kan skapa en renare miljö.

Kärltvätt i Malmö AB
Flygplansgatan 12
212 39 Malmö

Telefon: 040-619 70 11
E-post: info@karltvattmalmo.se