UWS kärl

Effektiv rengöring

UWS avfallsystem

Traditionell sophantering fungerar fint. Men det uppkommer även problem som illaluktande doft, brandrisker och höga kostander.

Låt oss presentera ett helt nytt system nämligen UWS! Systemet är nedgrävt under jorden vilket håller avfallet svalare. Därmed förhindras dålig lukt. Systemet är byggt av betong och stål och därför är brandrisken mycket lägre än med ett traditionellt sophanteringssystem.

Skippa soprum som behöver värmas upp och engångssopsäckar. Med USW är du både mer miljövänlig och sparar pengar.

UWS är trivsamt för boendemiljön 

Ett UWS-system är ett diskret och snyggt alternativ. Systemet finns i flera olika färger och storlekar. Detta öppnar helt nya möjligheter för att skapa trivsamma miljöer.

UWS är lätt att använda. Höjden på inkasten är anpassade för rullstolsburna.  

Hur fungerar sopsystemet UWS?

I containern är ryms stora mängder avfall som effektivt komprimeras av sin egen tyngd. I botten av containern samlas vätska upp. Tömningen sker helt maskinellt. Containern lyfts upp, säkerhetsgolvet går upp i marknivå och föraren kan tömma på ett sätt som minimerar buller.

Installation av UWS system

Det är en smidig process att installera UWS. Systemet består av en korrosionsbeständig stålcontainer och en skyddande betongkassun. Container och kassun levereras tillsammans och lyfts på plats.

Rengöring av UWS och sopkärl

UWS kan rengöras med en mobil kran. Vi på Sopkärlstvätt har en mobil tvättkran som i dagsläget tvättar ca 1000 UWS behållare om året. Förutom rengöring av UWS så rengör vi andra sopkärl, soprum, kundvagnar, pantbehållare och sopnedkast. Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss på Sopkärlstvätt.

BEHÖVER NI RENGÖRA ERA UWS BEHÅLLARE?

Behöver ni få rengjort UWS behållare, soprum, sopkärl, kundvagnar, pantbehållare eller sopnedkast? Kontakta oss på Sopkärlstvätt!

sopor tvätta behållare
Boka rengöring av sopkärl och håll soprum fräscht med vår soprumstvätt, Skåne
uws rengöring
tvätta sopkärl i malmö
uws behållare restavfall
Boka tvätt av sopkärl för bättre lukt hos Kärltvätt Malmö

Hur går det till?

Vi kommer ut på plats med vår specialbyggda lastbil. UWS behållarna lyfts upp med hjälp utav en lyftkran och in i vår tvätt utrustning på lastbilen. Där tvättas behållaren in och utvändigt med högtryckstvätt. Gropen där behållarna sitter tvättas med rengöringsmedel samt högtryckstvätt. Allt vatten sugs upp ur gropen/kasunen och tas hand om i smutsvattentanken i lastbilen. Behållaren sätts tillbaka för sedan tvättas på ovansidan vid sopinkastet och runt om själva behållaren.

Vi rengör

UWS behållare - Sopkärl - Soprum

Föreningen bytte till UWS system för sophantering för ett år sedan. Vi anlitade Sopkärlstvätten och vi är mycket nöjda med vårt val. Alltid lika professionella och snabb service. Rekommenderas varmt av oss!
Vi hade tidigare problem med rengöringen av våra sopkärl. Men sen vi lämnade över arbetet till Sopkärlstvätten i Malmö är det ett minne blott. Enkla att kommunicera med, punktliga och arbetet blir väl utfört.