Soprumstvätt Skåne

Har du problem med dålig lukt i soprummet? Är det dags för rengöring av sopkärlen? Kärltvätt Malmö är din lösning.

Professionell soprumstvätt

Vi erbjuder professionell soprumstvätt för att göra ditt soprum fräscht och rent. Med regelbunden tvätt av soprum eliminerar vi dålig lukt och gör soprummet mer inbjudande. Vårt team använder miljövänliga produkter och metoder som garanterar bästa möjliga resultat.

Kärltvätt och sopkärlstvätt

Behöver du rengöring av kärl? Vi tvättar inte bara soprum, utan även kärlen. Vår specialiserade sopkärlstvätt ger rent och fräscht sopkärl. Vi använder avancerad kärltvätt för att säkerställa att kärlen är fria från smuts och lukt.

Ökad hygien och effektivitet

En ökad renlighet i soprum och sopkärl ger även ökad hygien och effektivitet. Ofta gör regelbunden rengöring det enklare att hantera avfallet, och du vill definitivt ha ett soprum som är rent och luktfritt.

När soprummet och kärlen hålls rena, minskar risken för bakteriespridning och ovälkomna skadedjur.

Serviceavtal för långsiktig lösning

Vi erbjuder serviceavtal som passar dina behov. Behöver du tvätta soprummet eller dina kärl ofta? Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig på lång sikt med allt från soprumstvätt till tvätt av andra utrymmen.

tvätta sopkärl

Har du fler frågor? Kontakta oss!

Kärltvätt i Malmö AB
Flygplansgatan 12
212 39 Malmö

Telefon: 040-619 70 11
E-post: info@karltvattmalmo.se

sopkärl malmö

Varför välja Kärltvätt Malmö?

Expertis inom Soprumstvätt: Vi har flera års erfarenhet och tvättar soprummet samt kärlen med högsta omsorg och kvalitet.

Håll Sopkärlen Rena: Med vår sopkärlstvätt blir sopkärlen rena och fräscha.

Miljövänlig Rengöring: Vi använder miljövänliga produkter för att göra rent soprum och sopkärl.

Kundanpassade Lösningar: Vill du ha mer information? Kontakta oss, och vi anpassar våra tjänster efter dina behov.

Kontakta oss idag för rengöring av soprum!

Behöver du professionell tvätt av soprum eller kärltvätt i Skåne? Kontakta oss på Kärltvätt Malmö idag för att göra ditt soprum rent och fräscht. Läs mer på vår hemsida eller ring oss direkt för mer information om hur du går tillväga!

Vanliga frågor och svar

Hur gör man rent soptunnan?

Vi använder specialiserade verktyg och miljövänliga rengöringsprodukter för att tvätta och desinficera soptunnan. Processen säkerställer att sopkärlen blir rent och luktfritt.

Vad kostar kärltvätt?

Priset för kärltvätt varierar beroende på tjänstens omfattning och antalet kärl som behöver tvättas. Kontakta oss för en skräddarsydd offert som passar dina behov och budget.